Üss Entert / Kezd újra.

Értesítjük az kedves Érdeklődőket, hogy az esemény létszáma elérte a maximális befogadóképességet!

A Szegedi Dóm Látogatóközpont szeretettel invitál minden kedves érdeklődőt június 21-én 19:30-ra egy borral kísért várostörténeti vezetésre a Szegedi Dóm nyugati tornyába. A 302 lépcsőfokon megközelíthető, 46 méter magasságban lévő kilátószintet elérve a főszerep az esti Szeged panorámájáé, a város történetéé, valamint a Pannonhalmi Bencés Főapátság és a Veszprémi Érseki Pincészet címzetes boraié lesz.

Program dátuma, időpontja: június 21. 19:30
Program időtartama: kb.: 3óra
Ár: 12.500 HUF/fő
Az ár tartalmazza a toronybelépőt, az idegenvezetést, 2 pohár bort a Pannonhalmi Bencés Főapátság boraiból és 2 pohár bort a Veszprémi Érseki Pincészettől, valamint borkorcsolyát.
Gyülekező a Látogatóközpont előterében.

A harmadik éve töretlen érdeklődésnek örvendő programunk nem valósulhatna meg, az esemény házigazdái Kiss Norbert igazgatóhelyettes, egyháztörténész, akitől azt est során számtalan várostörténeti érdekességet hallhatnak és Czifra Zoltán kollégánk nélkül, aki már harmadik éve tesz tanúbizonyságot a gasztronómia és a borok iránti szenvedélyes elkötelezettségéről.

A több mint 3 órás programot alapos felkészültségük és remek előadói képességük teszi felejthetetlen emlékké a megjelentek számára.

Az alkonyodó, esti fényekbe burkolódzó város különleges arca tárulkozik ilyenkor elénk, amelyet néhány pohár bor mellett csodálhatnak meg a programra jelentkezők.

A program látogatása a jegy.hu internetes felületen vagy a Dóm Látogatóközpont Art Shopjában az eseményt megelőző napon 17 óráig megváltott jegyekkel lehetséges. Maximális létszám: 20 fő.

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/bor-es-naplemente-borral-kisert-varostortenet-a-szegedi-dom-tornyaban-136759

Cím: Szeged, Dóm tér 16.
Tel.: +36-20/220-7227

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük