Üss Entert / Kezd újra.

A Fogadalmi templom nyugati, város felőli tornya látogatható. A 302 lépcsőn megközelíthető kilátószint 46 méter magasságból teszi lehetővé Szeged csodálatos látképének megtekintését. A toronyban három pihenőszint is kialakításra került, melyeken a látogató a templom és az egyházmegye történetével ismerkedhet meg kisfilmek és információs pultok segítségével. A legelső pihenőszinten található a Toronygaléria, ahol időszaki jellegű kiállítás fogadja a látogatókat.

A toronyórák felett, a hármas árkádsorok mögött találjuk a harangházakat. A két toronyban összesen öt harang található. A Tisza felőli toronyban lévő Szent Gellért, vagy Hősök harangja 85,4 mázsányi súlyával az országban a második legnagyobb harang. A város felőli torony látogatása során Szeged csodálatos panorámájának megtekintése mellett különleges látványt nyújt a torony négy harangja. A 26,7 mázsás Szent Imre-püspökharang, a 10 mázsás Magyarok Nagyasszonya-harang, az 580 kg-os Szent Teréz-harang és a 250 kg-os Lélekharang.

Bizonyos időközönként éjszakai toronylátogatásra is lehetőség nyílik; ezen alkalmakat a Látogatóközpont a nagy érdeklődésre való tekintettel külön meg szokta hirdetni a közösségi média felületein.