Üss Entert / Kezd újra.

Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf irodalmi estje

Tisztelt Irodalomkedvelők!

Szeretettel várjuk Önöket Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf színművészek Tenyérvonal című önálló irodalmi estjére. Az előadás 2022. február 12-én (szombat) 17 és 19 órától látható a Szegedi Dóm Látogatóközpontban.
Dramaturg: Balogh Ákos.

Az életigenlés, az élet szeretete és a mindennapok öröme a mondanivalója a Tenyérvonal című irodalmi estnek, mely Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf előadásában látható. A színművészek kifejezetten a Dóm Művészeti Szalon színpadára álmodták meg és hozták létre előadásukat. Faludy György gitár- és zongorakísérettel előadott irodalmi művei mellett hallhatjuk a két előadóművész személyes élményeit is, melyek által megérthetjük, hogy az élet borzalmai és nehézségei ellenére lehet boldogan élni és szeretni az életet.

A Dóm Művészeti Szalon 2022-es előadásaira 4 alkalmas, helyreszóló bérletek vásárolhatók a Szegedi Dóm Látogatóközpont ArtShopjában, a bérlet ára 15.000 Ft. Az előadások kezdési időpontja 17 és 19 óra. Egy előadásra szóló jegyek korlátozott számban szintén az ArtShopban kaphatók. Jegyár: 3900 Ft.